ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 1. Σας παρέχουμε υπηρεσίες Μεταφορών,Μετακομίσεων και Ανυψώσεων στον Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ και όλη την Ελλάδα με ιδιόκτητα φορτηγά που διαθετουν υδραυλικη πορτα και παλετοφορα, ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα και ειδικευμένο προσωπικό.

 2. Η SPEED ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ αποτελεί μία σύγχρονη και αξιόπιστη λύση στον χώρο των μεταφορών-μετακομίσεων. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, βασιζόμενοι στην εμπειρία και στη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας και στα σύγχρονα φορτηγά και αναβατόρια που διαθέτουμε.
  Πριν από κάθε μετακόμιση αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα να συσκευάσουμε τις οικοσκευές ή τα εμπορεύματα σας, να αποσυνδέσουμε-συνδέσουμε ηλεκτρικές συσκευές και A/C!!!
  Καλέστε μας στο 697788.7788 για δωρεάν εκτίμηση στον χώρο σας.

  Η εμπειρία μας έχει δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες και μας έχει κάνει μια πραγματικά σεβαστή και αξιόπιστη επιχείρηση μετακομίσεων. Προσφέρουμε καινοτόμες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για την μετακόμιση ατόμων, οικογενειών, εργαζομένων και επιχειρήσεων. Είτε μετακομίζετε σε τοπικό επίπεδο ή στην Κυπρο, έχουμε την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό για μετακομίσεις που είναι αφιερωμένο στο να υπερβεί τις προσδοκίες σας. Κάθε μετακόμιση είναι πολύ διαφορετική, και προτού να αρχίσετε να την προγραμματίζετε, μιλήστε μας για να επιβεβαιώσετε ότι το σχέδιό σας είναι αποτελεσματικό, προκειμένου να αποφύγετε δαπανηρά λάθη.

  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ 25 ΜΕΤΡΩΝ.

 3. Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων εδάφους (πόρτα - πόρτα) σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, είτε πρόκειται για ένα πλήρες φορτίο ή για λιγότερο από ένα φορτίο φορτηγού. Μια ποικιλία από επιλογές που είναι διαθέσιμες για την πιο ανταγωνιστική και αξιόπιστη υπηρεσία αποστολής εμπορευμάτων έδαφους.
  Για αποστολές που απαιτούν ένα πλήρες φορτίο, αφιερώνουμε ένα φορτηγάκι ή ένα φορτηγό για την συνολική διακίνηση, η οποία είναι από την πόρτα ή την αποθήκη του αποστολέα και μέχρι το φορτίο να παραληφθεί από τον αποδέκτη στον τελικό προορισμό. Ο τύπος του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται εξαρτάται από τον τύπο, το βάρος και τις διαστάσεις του φορτίου που αποστέλλεται.
  Ο χρόνος μεταφοράς και η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ποικίλλει ανάλογα με την πόλη, την περιγραφή του φορτίου, καθώς και το βάρος και τον όγκο αυτού.
  Καλέστε μας στο 69.7788.7788